Одбиени проекти

Прикажи # 
Наслов
Интеграција на Ромите на пазарот на трудот - чекор напред
Зголемување на учеството на жените Ромки на пазарот на трудот
Холокаустот и Ромите од Балканот
Институционална трансформација
Во се 40% (жени секаде)
Младите Роми гласаат
Излезна точка од лавиринтот на стемот за неформалните собирачи на отпад и нивните семејства
Интегрирање на стандардите на ЕУ за човекови права
Овој пат, јас ќе одлучaм! - Жените во акција
Вклучувањето на ромските прашања на Парламентарните избори 2016
Заедно сме посилни
Верификација на зелените вештини кај неформалните собирачи на отпад
Сретнав нови пријатели преку филм,музика и спорт
Учество на жената Ромkа во јавниот и политички живот
Розева е нашата боја
Остварување на човековите права на ромските деца со пречки во развојот
Зајакнување на економските права на жената Ромка во Република Македонија
Превенција пред лечење -Ромки
Зајакнување на ГО- управување на канцелариите за правна помош за заштита на правата на Ромите во Македонија
Еднакви права за сите

Страница 1 од 4

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo