Одбиени проекти

Интеграција на Ромите на пазарот на трудот - чекор напред

Година: 2015

Организација: Новинари за човекови права

Наслов: Интеграција на Ромите на пазарот на трудот - чекор напред

Локација: национално

Цели: Развој и имплементација на квалитетни интегрирани и персонализирани услуги на локално ниво врз основа на потребите на Ромите како ранливи групи во Македонија, Бугарија и Србија.

Донатори: ЕУ Прогрес - вработување, социјални работи и инклузија

Буџет: EUR 2.471.295,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo