Одбиени проекти

Зголемување на учеството на жените Ромки на пазарот на трудот

Година: 2015

Организација: Асоцијација за унапредување на статусот на жената во современите општествени процеси во Македонија "Женска акција" - Скопјe

Наслов: Зголемување на учеството на жените Ромки на пазарот на трудот

Локација: национално

Цели: Подигање на јавната свест во борбата против трговијата со луѓе

Донатори: Амбасада на Соединетите Американски Држави - U.S. EMBASSY GRANTS PROGRAM

Буџет: EUR 22.008,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo