Одобрени проекти

Прикажи # 
Наслов
Зголемување на учеството на Ромките на пазарот на трудот
Граѓанското општество во акција за еднаквост
Организациска поддршка
Мрежа на Ромски НВОи - Одговор на ромската заедница
Заштита од современите форми на трговија со луѓе
Подобрување на работните услови и зголемување на приходите на Ромите од рециклирање
Зголемување на вработувањето на жената Ромка
GLOW камп за девојки 2015
Зелено претприемништво кај Ромите
Жената Ромка во јавниот и политичкиот живот во Република Македонија
Да учиме заедно
Зајакнување и одржливост на унијата за рециклирање и образование
Летен камп за девојки
Подобрување на работните вештини на невработените Роми во општина Шуто Оризари
Делувај локално, развивај глобално-но зелено!
Рома Фест 2013
Ограничени можности, избор или наметнување
Музички фестивал на ромските деца
Преживеани од холокаустот - хуманитарни и социjални програми
Еднаквост на граѓаните преку унапредување на човековите права

Страница 1 од 2

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo