Одобрени проекти

Зголемување на учеството на Ромките на пазарот на трудот

Година: 2015

Организација: Македонска развојна фондација за претпријатија

Наслов: Зголемување на учеството на Ромките на пазарот на трудот

Локација: национално

Цели: Подобрување на можностите за учество на Ромките на пазарот на труд.

Донатори: ЕУ - Оперативната програма за развој на човечки ресурси 2007-2013

Буџет: EUR 193.127,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo