Одобрени проекти

Зелено претприемништво кај Ромите

Година: 2015

Организација: Здружение Ромски Деловен Информативен Центар во Македонија - РБИЦМ

Наслов: "Зелено претприемништво кај Ромите"

Локација: национално

Цели: Овој проект ќе придонесе за надградба и вреднување на вештините на неформалните колектори Роми и невработените лица кои ќе придонесат за нивно вклучување на пазарот на трудот.

Донатори: Кралска Норвешка Амбасада - Белград

Буџет: EUR 19.998,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo