Одобрени проекти

Прикажи # 
Наслов
„Чекор кон заедништво”
И јас ја сакам Македонија
I.M.PERFECT
Промоција за подигање на свеста за вработување на 20 млади припадници на заедницата на Ромите
Придонесот на Ромите во изградба на современото македонско општество
Денови на ромската кулутра
Ромите-наши соседи
Обука, преквалификација од 7 ромски граѓани од Ранковце до крајот на 2012 година
Предизвиците на суб-стандардни живеење и можности за подобрување на животот на Ромите во Гостивар
Подобрување на здравјето ниво на образование кај ромската популација преку воведување на превенција и едукативни програми
Образование - Клуч за подобра иднина на ромските родители и ученици
Истражување и база на податоци за Ромите и нивната невработеност
Од генерирани податоци за подобри резултати во образованието на Ромите во Виница
Сите проблеми имаат решение
Подигање на свеста во врска со рани бракови кај ромската популација

Страница 2 од 2

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo