Одобрени проекти

Еднаквост на граѓаните преку унапредување на човековите права

Година: 2013

Организација: Центар за развој на ромската заедница БАИРСКА СВЕТЛИНА - Битола

Наслов: Еднаквост на граѓаните преку унапредување на човековите права

Локација: 9 општини на Пелагонискиот плански регион

Опис: Образование

Активности: Зајакнување на капацитетот на граѓанските организации, Социјално партнерство и дијалог со институциите, Активности за социјална кохезија на граѓаните.

Донатори: Владата на Република Макеоднија

Буџет: 300 000 денари

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo