Одобрени проекти

Организациска поддршка

Година: 2015

Организација: КХАМ - Делчево

Наслов: Организациска поддршка

Локација: локално

Опис: друго

Цели: Организациска поддршка

Донатори: Цивика мобилитас 2015

Буџет: 25.604 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo