Одобрени проекти

Летен камп за девојки

Година: 2014

Организација: РЕЦ Амбрела-Скопје

Наслов: Летен камп за девојки

Локација: Република Македонија

Опис: Проектот има за цел да ги поттикне младите жени да бидат лидери во нивните заедници и во земјава; да обезбеди можности за водство на младите жени во Македонија; да обезбеди одржливост на Кампот GLOW и на тој начин континуирано да гради зајакнување на жените и тековните позитивни интеракции помеѓу младите жени од различни етнички заедници.

Донатори: Амбасада на САД

Буџет: 21.080,00 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo