Одобрени проекти

Подобрување на работните вештини на невработените Роми во општина Шуто Оризари

Година: 2014

Организација: Општина Шуто Оризари -Скопје

Наслов: One Stop Shop Центар за реинтеграција

Локација: Општина Шуто Оризари -Скопје

Опис: Ангажирање на 10 невработени лица од ромска националност, со цел да се стекнат со работни вештини и да помогнат на локалното население.

Донатори: UNDP,Министерство за труд и социјална политика

Буџет: 1.032.000,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo