Одобрени проекти

Делувај локално, развивај глобално-но зелено!

Година: 2014

Организација: општина Шуто Оризари -Скопје

Наслов: Делувај локално, развивај глобално-но зелено!

Локација: Македонија, Бугарија, Словенија, Чешка, Хрватска

Опис: Предложената активност е уникатна комбинација на меѓународно партнерство помеѓу локалните самоуправи, граѓанското општество и приватниот сектор во насока на унапредување на методите за работа и соработка за надминување на недостатоците поврзани со иницирање и водење на “зелени“ бизниси, со посебен фокус на рециклирањето.

Донатори: "EUROPEAN COMMISSION DG Employment

Буџет: 415.042,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo