Одобрени проекти

Музички фестивал на ромските деца

Година: 2013

Организација: Здружение на Ромите развој на заедницата СУМНАЛ

Наслов: Музички фестивал на ромските деца

Локација: Македонија, група на општини

Опис: Да се придонесе кон збогатување на материјалната култура на Ромите во Република Македонија преку издавањето и промоцијата на музика (детски песни)

Донатори: Амбасадата на САД

Буџет: 10.000,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo