Одобрени проекти

Ограничени можности, избор или наметнување

Година: 2013

Организација: НВО Рома Ресурсен центар

Наслов: Ограничени можности, избор или наметнување

Локација: Македонија, група на општини

Опис: Преголемата застапеност на ромските деца во училиштата за деца со посебни потреби

Донатори: Балкански развој на граѓанското општество мрежа (БЦСДН)

Буџет: 4.900

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo