Одобрени проекти

Зголемување на вработувањето на жената Ромка

Година: 2015

Организација: "КХАМ" - Делчево

Наслов: "Зголемување на вработувањето на жената Ромка"

Локација: регионално

Цели: Придонес во процесот на интеграција на жените Ромики од руралните средини во Источна Македонија и зголемување на можностите за вработување.

Донатори: МРФП - Македонска развојна фондација за претпријатија

Буџет: EUR 21.791,44

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo