Одбиени проекти

Учество на жената Ромkа во јавниот и политички живот

Година: 2015

Организација: "Даја"-Куманово

Наслов: "Учество на жената Ромkа во јавниот и политички живот"

Локација: локално

Цели: Овој проект се фокусира на зајакнување и поддршка на жените Ромки во Македонија за нивно активно учество во јавниот и политичкиот живот, преку надградба на нивните вештини и создавање на поволна средина за политичка партиципација.

Донатори: УНДЕФ 2013

Буџет: EUR 176.978,60

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo