Одбиени проекти

Зајакнување на економските права на жената Ромка во Република Македонија

Година: 2015

Организација: Здружението на советници за кариера - Скопје

Наслов: Зајакнување на економските права на жената Ромка во Република Македонија

Локација: национално

Цели: Зајакнување на Ромите економски права на жените како фундамент на почитување на човековите права, социјалната правда и поддршка на понатамошниот развој на заедниците

Донатори: ЕИДХР

Буџет: EUR 65.000,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo