Одбиени проекти

Прикажи # 
Наслов
Гордост е да си жена Ромка - подршка за самовработување
Зајакнување на капацитетот на ромските невладини организации во Брегалничкиот регион
Мојата прва вистинска работа
Прекугранично економско социјално и еколошко партнерство
Јавно учество во одлучувањето за животната средина
Мотивирање на ромските жени и млади да гласаат по слободна волја на локалните избори
Стоп на дискриминацијата на Ромите од медиумите
Промовирање и заштита на човековите права на Ромите во Македонија
Зајакнување на капацитетите на ромските организации за малдински активизам и волонтерство
One Stop Shop Центар за реинтеграција
Подобрување на учеството на жените Ромки на пазарот на трудот
Сите рамноправни иако различити
Ромската традицијa и култура дел од богатството на Република Македонија
Мојот глас мој избор
Младите во креирањето на политиките
Ромски НВО Мрежи - гласот ромската заедница
Болеста влијае на сите - Прегледајте се денес!!
Советодавно-образовен центар за здравствени услуги
Развој на образованието на Ромите
Исти но на поинаков начин

Страница 3 од 4

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo