Одбиени проекти

Мојата прва вистинска работа

Година: 2014

Организација: Општина Шуто Оризари -Скопје

Наслов: Мојата прва вистинска работа

Локација: Општина Шуто Оризари -Скопје

Опис: Промовирање на можности за (само) вработување на идентификувани лица исклучени од пазарот на трудот и зајакнати капацитетите на тим за поддршка во обезбедување на информации и помош за стартување и водење

Донатори: Кралска Норвешка Амбасада - Белград

Буџет: 954.958,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo