Одбиени проекти

Прекугранично економско социјално и еколошко партнерство

Година: 2014

Организација: ОРТ-обука за одржлив развој -Скопје

Наслов: Прекугранично економско социјално и еколошко партнерство

Локација: Македонија-Скопје; Косово-Призрен

Опис: Активна општествена инклузија на маргинализираната популација во планирањето на заштитата на животната средина и подобрувањето на хигиената како еден од усовите за економски прогрес.

Донатори: Cross-Border Cooperation Programme the former Yugoslav Republic of Macedonia – Kosovo (2010, 2011 and 2012)

Буџет: 395.272,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo