Одбиени проекти

Јавно учество во одлучувањето за животната средина

Година: 2014

Организација: ОРТ-обука за одржлив развој -Скопје

Наслов: Јавно учество во одлучувањето за животната средина

Локација: Република Македонија

Опис: Серија на правни совети за населението за зголемување на јавната свест за правото за реагирање на екстремно загадување од индустријата и урбанизацијата, како и поттикнување на населенито за учество во одлучувањето во власта.

Донатори: National Endowment of Democracy

Буџет: 38.462,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo