Одбиени проекти

Мотивирање на ромските жени и млади да гласаат по слободна волја на локалните избори

Година: 2014

Организација: Асоцијација на Роми жени и млади ЛУЛУДИ -Скопје

Наслов: Мотивирање на ромските жени и млади да гласаат по слободна волја на локалните избори

Локација: Република Македонија

Опис: Поттикнување на Роми жени и млади за поактивно учество во политичкиот живот со практикување на правото на гласање, со низа едукации со личен разговор за процедурите во локални избори.

Донатори: United Nations Democracy Fund

Буџет: 84.615,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo