Одбиени проекти

Зајакнување на капацитетот на ромските невладини организации во Брегалничкиот регион

Година: 2014

Организација: Ромски културен и едукативен центар “Тернипе - МК”

Наслов: Зајакнување на капацитетот на ромските невладини организации во Брегалничкиот регион

Локација: Брегалнички Регион (Берово, Пехчево, Виница, Штип)

Опис: Целта на овој проект е да се придонесе кон зајакнување на ромскиот НВО сектор во Брегалничкиот регион (Берово Пехчево Виница, Штип) преку специфични активности и/или основни обука за организациите.

Донатори: Кралска Норвешка Амбасада - Белград

Буџет: 36.260,00 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo