Одбиени проекти

Гордост е да си жена Ромка - подршка за самовработување

Година: 2014

Организација: SOZM – Union of women of Macedonia – Skopje

Наслов: Гордост е да си жена Ромка - подршка за самовработување

Локација: Скопје

Опис: Развој на вештини и зголемување на претприемачкиот дух меѓу невработените жени Ромки во Република Македонија, особено во рамките на Скопскиот плански регион

Донатори: Националниот фонд за демократија (НЕД)

Буџет: 21.756,00 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo