Одбиени проекти

Зајакнување на капацитетите на ромските организации за малдински активизам и волонтерство

Година: 2013

Организација: ЗГ Ромска солза, Прилеп

Наслов: Зајакнување на капацитетите на ромските организации за малдински активизам и волонтерство

Локација: Република Македонија

Опис: Проектот придонесува кон: Зголемување на информираноста на ромските организации за младински активизам и можностите за волонтирање; Креирање мрежа на ромски организации кои третираат пробематика на млади; Младите Роми од Република Македонија се вклучени во современите локални и глобални текови на младински активизам.

Донатори: ФООМ - УСАИД - Граѓансо општество

Буџет: 14.019,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo