Одбиени проекти

Прикажи # 
Наслов
Младите Роми активисти
Жените ромки во процесот на одлучување - Формирање на тела за ромски иницијативи - ТРИ
Ромите за работа
Создавање на Коалицијата за интеграција на пазарот на трудот на жените од руралните и оддалечените области
Поттикнување на социјално и економско зајакнување на Ромите (FSEER)
Вработување на жените Ромки преку создавање на социјални претпријатија
Амбасадори на отпад - Иновативен модел за социјално вклучување и вработување на Ромите загрозените лица особено жени Ромки во Општина Битола собирачи на пластични шишиња
Решенија за социјално вклучување и вработување на Ромите со хендикеп, особено жени Ромки во Општина Прилеп
Ре-интеграција и ре-социјализација на ромски имигранти
Вклучување на Ромите на пазарот на трудот, со акцент на жената Ромкa
Млади Роми на патот до вработување
Просперитет и хармонија на ромската заедница во општина Гостивар
Учење и живеење внатре во животна средина на Ромите
Ромките во акција
Подигање на свеста и намалување на дискриминацијата против жените Ромки од општина Куманово
Ромски Урбан одбор
Намалување на дискриминацијата на Ромите во Република Македонија
Ромските жени и младите во мобилност и превенција од дискриминација
Дискриминацијата не живее тука
Culture to Culture, People to Peole

Страница 2 од 4

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo