Одбиени проекти

Младите Роми гласаат

Година: 2015

Организација: Ромски Бизнис информационен Центар-РБИЦ

Наслов: Младите Роми гласаат

Локација: национално

Опис: друго/дискриминација

Цели: Цел на проектот е Подигање на свеста кај ромската популација, преку едукација на младите генерации, за нивното право на глас и она што тие можат да го очекуваат од кандидатите за пратеници во Собранието.

Донатори: Амбасада на соединетите американски држави

Буџет: 21.436 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo