Одбиени проекти

Во се 40% (жени секаде)

Година: 2015

Организација: Националниот совет за родова рамноправност (СОЖМ)

Наслов: Во се 40% (жени секаде)

Локација: национално

Опис: друго/дискриминација

Цели: Со проектот се предвидува Градење на мрежи кои ќе придонесат жените да добијат посилен глас за да можат да влијаат во процесот на реформите на јавниот сектор во Македонија, преку анализа, мониторинг и застапување.

Донатори: ИПА Поддршка на граѓанскиот сектор и програма за медиуми 2014

Буџет: 280.000 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo