Одбиени проекти

Зајакнување на ГО- управување на канцелариите за правна помош за заштита на правата на Ромите во Македонија

Година: 2015

Организација: Здружение за заштита на човековите права на Ромите - AHRPR, Штип

Наслов: "Зајакнување на ГО- управување на канцелариите за правна помош за заштита на правата на Ромите во Македонија"

Локација: национално

Цели: Зајакнување на системот за заштита на правата на Ромите, формиран и раководен од ромски организации во Македонија

Донатори: ЕИДХР

Буџет:ЕUR 82.000,00

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo