Одбиени проекти

Интегрирање на стандардите на ЕУ за човекови права

Година: 2015

Организација: Академска регионална асоцијација АРА

Наслов: Интегрирање на стандардите на ЕУ за човекови права

Локација: национално

Опис: друго/дискриминација

Цели: Цел на проектот е да се придонесе за промоција на човековите права преку спроведување и практикување на акциони планови и стратегии, како основа за социјална инклузија на Ромите

Донатори: ИПА Поддршка на граѓанскиот сектор и програма за медиуми 2014

Буџет: 150.000 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo