Одбиени проекти

Верификација на зелените вештини кај неформалните собирачи на отпад

Година: 2015

Организација: МДЦ-ТИ Нет

Наслов: Верификација на зелените вештини кај неформалните собирачи на отпад

Локација: локално

Опис: вработување

Цели: Цел на проектот е: Интегрирање на Ромите- неформални собирачи на отпад, во општеството преку обука и поттикнување за нивно учество на пазарот на трудот

Донатори: Цивика мобилитас 2015

Буџет: 30.000 EUR

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo