Прв промотивен состанок со засегнатите страни

Создадено: 24 Јануари 2011

Првиот промотивен состанок со засегнатите страни од Ромските невладини организации беше одржан на 21 јануари.

Повеќе...
 

Конференција за проектот „Пристап за Ромите до фондови“

Создадено: 18 Ноември 2010

Софија, Бугарија, 15-17.11.2010 г.

Од 15 до 17 ноември во Софија се одржа конференција на тема: Пристап за Ромите до фондови (ПРФ) на која учествуваа претставници на партнерските организации на истоимениот проект на фондацијата Институтот отворено општество (ИОО).

Повеќе...
 

Страница 7 од 7

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo