Oтворен повик за едно краткорочно работно место - ПРФ АСИСТЕНТ

Создадено: 09 Август 2011

ПРФ асистнтот ќе биде ангажиран во периодот од 15 август 2011 до 30 ноември 2011, со можност за продолжување на ангажманот за една година, како и со можност за ангажман на други проекти на ИнСоК.

Повеќе...
 

Објавен нов повик од УНДП

Создадено: 30 Мај 2011

Програма за развој на обединети нации (УНДП) го објави својот конкурс за мали грантови наречен: Поддршка за активности на локално ниво за промовирање на меѓу – етнички дијалог, мир и безбедност за жените/ранливите групи на жени во Македонија.
Крајниот рок за поднесување на концепт нота е: 19.06.2011.

Повеќе...
 

Објавен нов повик од ЕИДХР

Создадено: 26 Мај 2011

Европскиот инструмент за демократија и човекови права (ЕИДХР) го објави својот повик: Јакнење на улогата граѓанското општество со промовирање на човекови права и демократска реформа.
Крајниот рок за поднесување на концепт нота е: 17.06.2011
.

Повеќе...
 

Втора фаза на обуки на ПРФ Испорачатели на Услуги

Создадено: 07 Март 2011

Скопје, 05 март 2011г.

Втората фаза на обуката се одвиваше за време на еден ден. Комплетираните задачи кои се состоеја од составување на логичка рамка и пополнување на формулар за проектна идеја беа презентирани од страна на учесниците, како и анализирани и оценувани од страна на обучувачите и самите учесници.

Повеќе...
 

Прва фаза на обуки на ПРФ Испорачатели на Услуги

Создадено: 11 Февруари 2011

Скопје, 12-13 февруари 2011г.

Обуките ќе се одвиваат во две фази, ќе се одвиваат во една дводневна обука каде учесниците ќе добијат задачи која ќе треба да ги комплетираат во рок од една недела, и уште една еднодневна анализа на завршената задача, обуката ќе биде комплетирана во рок од три недели.

Повеќе...
 

Страница 6 од 7

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo