Контакт слика
Адреса:
ул. „Вељко Влаховиќ“ 1-2/17
1000, Скопје Македонија

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 (0) 2 5511 820

Факс: +389 (0) 2 5511 821

http://www.insoc.org.mk

Поднесете идеја

formular

Преземете го формуларот за проектни идеи Пополнетиот формулар испратете го на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Партнери

mcms-logoinsoc-logo